//
776 740 029

Adipan Hobra zelená 7mm

Adipan Hobra zelená 7mm


detail kliknutím
Kolik balení potřebujete?
Zadejte kolik m2 potřebujete:
m2
Potřebujete:
 balení
 Kč


cena 1m2
99
cena balení:
695
balení obsahuje:
7,021m2

Koupit toto zboží ks

Kód zboží
BOMHOB
Výrobce:
NO NAME
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do 1 dne
Délka:
850mm
Šířka:
590mm
Tlouška:
7 mm
Hmotnost:
10.1 kg

Dřevovláknité izolační desky pro instalaci pod plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

 

Podlahové podložky slouží jako kročejová a tepelná izolace. Tlumí kročejový hluk pronikající do konstrukce vlivem mechanického kontaktu s podlahou, nejčastěji chůzí, dupáním, padajícími předměty na podlahu apod.
Kročejový hluk se přenáší nejen do pater pod podlahou, ale také do okolních místností. Proto je tak důležité instalovat pod podlahu vhodnou kročejovou izolaci. Jako tepelná izolace brání podlahová podložka úniku tepla skrz podlahy.

 

HOBRA zelená je izolace vyrobená z přírodních dřevních vláken a je určená pro instalaci pod laminátové a dřevěné podlahy plovoucí podlahy. Je perfektní kročejovou izolací a zlepšuje aktustické parametry podlahy a velice snadno se zpracovává. Vyrovnává bodové nerovnosti až do 3 mm, je vhodná i pro instalaci na podlahové topné systémy. Je ekologická, šetrná k životnímu prostředí a recyklovatelná jako přírodní dřevo.



Potřebujete položit podlahu?

Podobné zboží Podlahy : Příslušenství k podlahám : Podložky, fólie,šňůry



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý