//
776 740 029

Kährs Satin Oil 1l

Kährs Satin Oil 1l


detail kliknutím
Cena balení :
908 Kč
Cena balení bez DPH :
750 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
KAHRO
Výrobce:
Kährs
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
skladem
Hmotnost:
1.1 kg

Kährs Satin oil bezbarvý je pečující prostředek obsahující lněný olej, minerální olej, upravené přírodní pryskyřice a vonné látky.

Nanáší se po pokládce podlah Káhrs a dále 3-4x ročně, podle potřeby a typu využití, v tenké vrstvě.

 

Návod na použití:

Obytná zóna – ruční údržba
Dřevěnou podlahu nejprve vyčistíme čističem Kährs Cleaner a mopem nebo měkkým bavlněným hadříkem, který řádně vyždímáme ve kbelíku s vodou (jen jemně navlhčíme). Podlaha musí být za minutu opět suchá. Potom postříkáme podlahu Satin olejem z rozprašovače v tenké vrstvě po směru vláken a vetřeme buď bavlněným hadříkem nebo suchým mopem. Za hodinu parkety vyleštíme po směru vláken pomocí nového suchého bavlněného hadříku. Během zasychání po podlaze nechoďte. Asi po 5 hodinách schnutí je možno podlahu plně zatížit. Satin olej je velmi výživný a maximálně odolný. Pro údržbu je vhodné používat jej 3 – 4x ročně.
Podle savosti dřeva postačí 0,75 l na cca 300 m2.

Průmyslová zóna – ruční údržba
Dřevěnou podlahu nejprve vyčistíme čističem Kährs Cleaner a mopem nebo měkkým bavlněným hadříkem, který řádně vyždímáme ve kbelíku s vodou (jen jemně navlhčíme). Podlaha musí být za minutu opět suchá. Potom vyleštíme podlahu pomocí talířové brusky s padem (leštičky) tak, že savý hadřík s troškou Satin oleje natáhneme přes podušku. Potom necháme Satin olej asi 6 hodin zaschnout. Během zasychání po podlaze nechoďte. Při silném zašpinění naneseme Satin olej rovnoměrně talířovou bruskou a zelenou čistící poduškou. Asi po 30 minutách setřeme podlahu savým hadrem a nakonec nasucho vyleštíme bavlněným hadříkem, který podložíme pod podušku.
Spotřeba 0,75 l/ na cca 80 m2



Potřebujete položit podlahu?

Podobné zboží Stavební chemie : OLEJE, VOSKY :



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý