//
776 740 029

Osmo Top Olej 3028 Bezbarvý hedvábný polomat 0,5l

Osmo Top Olej 3028 Bezbarvý hedvábný polomat 0,5l


detail kliknutím
Cena balení :
762 Kč
Cena balení bez DPH :
630 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
10300049
Výrobce:
Osmo
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do týdne
Hmotnost:
0.6 kg

Olejovo voskový nátěr speciálně vytvořený pro použití na dřevěný nábytek a kuchyňské pracovní desky. Osmo Top Olej činí dřevěný povrch odolný vůči běžným domácím chemikáliím a skvrnám, je rovněž voděodolný a odolný proti opotřebení.

Bezbarvá nebo transparentní nátěrová hmota kombinující přírodní oleje a vosky pro úpravu dřevěného nábytku a dřevěných kuchyňských desek.

Osmo Top Olej je nátěrovou hmotou na dřevo na bázi přírodních olejů a vosků, mikroporézní povrch nepraská, neodlupuje se a netvoří šupinky. Je odolný vůči vínu, pivu, nápojům typu Cola, kávě, čaji, ovocným šťávám, mléku a vodě v souladu s požadavky normy DIN 68861-1A - zamezuje vzniku stop po vodě.
Uschlý nátěr je nezávadný pro lidi, zvířata a rostliny (odolný vůči slinám a potu podle DIN 53160, vhodný pro dětské hračky podle EN 71.3).
Osmo Top Olej je bezpečný ve styku s potravinami dle EN 1186 část 5/14.

Doporučené použití: Osmo Top Olej je vhodný pro ochranu dřevěných nábytkových ploch a pracovních desek z masivního nebo lepeného dřeva (např. kuchyňské pracovní desky, psací stoly, regály apod.) ve vnitřních prostorách. Je vhodný též pro korek a OSB desky.

Spotřeba: U dřeva bez povrchové úpravy dva nátěry, v případě renovace stačí zpravidla jeden nátěr na očištěný povrch – bez obrušování!
1 litr stačí při jednom nátěru na cca 24 m2

 



Podobné zboží Stavební chemie : NA PRACOVNÍ DESKY



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý