//
776 740 029

Osmo Zahradní a fasádní barva 7262 Čistá bílá (RAL 9010) 2,5l

Osmo Zahradní a fasádní barva 7262 Čistá bílá (RAL 9010) 2,5l


detail kliknutím
Cena balení :
2 576 Kč
Cena balení bez DPH :
2 129 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
13100047
Výrobce:
Osmo
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do 2 dnů
Hmotnost:
2.8 kg

Venkovním povětrnostním podmínkám a UV- záření odolný krycí nátěr na dřevo pro venkovní použití. Osmo Zahradní a fasádní barva je prodyšná a odolná vůči vodě. Uschlý nátěr je nezávadný pro lidi, zvířata a rostliny.

Osmo Zahradní a Fasádní barva je vhodná pro ošetření jakéhokoliv dřeva ve venkovním prostředí: dřevěných fasád, balkónů, dřevěných okenic, plotů, zahradních domků, zahradního nábytku, parkovacích přístřešků apod.

Počet nátěrů: u dřeva bez povrchové úpravy dva nátěry.
První nátěr naneste v tenké vrstvě ve směru vláken dřeva a důkladně rozetřete pomocí Osmo plochého štětce nebo Osmo válečku z mikrovlákna, popřípadě naneste nástřikem. Ponechte schnout při dobrém větrání po dobu 3 – 4 hodiny. Poté zaschnutý povrch přebruste a proveďte druhý nátěr v tenké vrstvě. Při renovacích postačí zpravidla jeden nátěr.

1 litr výrobku vystačí při jednom nátěru na cca 16 m2. Vydatnost závisí do značné míry na stavu dřeva. Uvedené hodnoty se vztahují na hladké hoblované/broušené dřevěné povrchy, u ostatních povrchů se může vydatnost odlišovat.



Potřebujete položit podlahu?

Podobné zboží Stavební chemie : BARVY NA DŘEVO : Barvy : Zahradní a fasádní barva



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý