//
776 740 029

PARKETY DUB IV.TŘÍDA 70x500

PARKETY DUB IV.TŘÍDA 70x500


detail kliknutím
Kolik balení potřebujete?
Zadejte kolik m2 potřebujete:
m2
Potřebujete:
 balení
 Kč


cena 1m2
799
cena balení:
799
balení obsahuje:
1 m2

Koupit toto zboží ks

Kód zboží
mv2028
Výrobce:
Mosaic
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do 3 dnů
Délka:
500 mm
Šířka:
70 mm
Tlouška:
21-22 mm
Hmotnost:
15 kg

Dubová podlaha je velmi odolná, jelikož dub sám o sobě je vysoce kvalitní, pevný a tvrdý materiál, ideální pro výrobu podlah, dýh, nábytku,sudů na alkohol či v lodním stavitelství.Mezi největší přednosti masivních klasických parket patří takřka neomezená životnost, kterou ovlivňuje pouze kvalita povrchové úpravy. Je příjemná, čistá a vždy hygienická. Jsou vhodné na podlahové vytápění. Jsou určeny k plošnému lepení, nutno přebrousit a povrchově upravit.

 Rozděluje se do čtyř tříd jakosti:
1)I. TŘÍDA = Podlaha odpovídá vyšším nárokům na interiér. Parkety jsou bez suků, běli, povolena 2 černá očka do velikosti 2mm. Podlaha je s malými barevnostními odchylkami.
2)II. TŘÍDA = Parketová podlaha s živou přírodní strukturou a klidnými barvami, má velké uplatnění v bytových i nebytových prostorech. Zdravé součky do velikosti 15mm, černé součky a běl vypovídají o přírodním materiálu.
3)III. TŘÍDA = Parketová podlaha s živou přírodní strukturou s výraznými barvami, zdravými a černými suky. V některých vlysech je obsažen běl, který umocňuje krásu masivních parket.
4)IV. TŘÍDA = Veškeré ostatní vady, kůra povolena pokud nezasahuje do lícní strany parkety

Použitý obrázek je pouze orientační, každé dřevo je originál.

Prodej pouze po balení. Cena je uvedena za 1m2. Balení může obsahovat různá m2 např. 1,12m2 apod. Konečná cena bude pro potvrzení zaslána emailem. 

Termín dodání a cena na poptávku!

Uvedená cena za 1 m2 je pouze orientační. Konečná cena se vyvíjí od ceny dřeva na trhu. 

Po objednání tohoto zboží Vám bude zaslána emailem cenová nabídka s termínem dodání. Až po potvrzení cenové nabídky z vaší strany se objednávka stane závaznou objednávkou. Při větším množství odběru může být požadována záloha předem.



Potřebujete položit podlahu?

Doporučujeme



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý