//
776 740 029

Dr.Schutz SaniSchutz dezinfekce na ruce 5l

Dr.Schutz SaniSchutz dezinfekce na ruce 5l


detail kliknutím
Cena balení :
2 541 Kč
Cena balení bez DPH :
2 100 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
4700000507
Výrobce:
Dr-Schutz
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do 2 dnů
Hmotnost:
5 kg

Vynikající snášenlivost také při dlouhodobém použití. Výborný okamžitý účinek. Účinnost proti obaleným virům. Při opakovaném použití se zvyšuje vlhkost pokožky. (BAuA-Registrierungsnummer-Nr. N-90280) 

POUŽITÍ: Pro hygienickou dezinfekci rukou. Určeno pro všechny oblasti související s hygienou ve zdravotnictví, průmyslu a domácí péči.

Bezpečné použití biocidů. Před použitím přečíst všechna označení a informace na etiketě a v technickém listu. Před použitím dezinfikce je nutné si umýt ruce a klouby důkladně mýdlem a odstranit tak všechny hrubé nečistoty. Dezinfekci SaniSchutz nanést na suché plochy rukou – ruce si dvakrát promnout s množství cca 3 ml roztoku a nechat je asi 30 vteřin vlhké. Vmasírovat do kůže obou rukou zevnitř i zvenku, věnovat péči obzvláště špičkám prstů, zahrnout také palce, záhyby nehtů a zápěstí; v případě podezření na kontaminaci také předloktí s odpovídajícím množstvím dezinfekčního prostředku. 

SPOTŘEBA cca 3 ml každé použití



Doporučujeme



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý