//
776 740 029

Dr. Schutz - mýdlo na dřevo 5l

Dr. Schutz - mýdlo na dřevo  5l


detail kliknutím
Cena balení :
938 Kč
Cena balení bez DPH :
775 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
0180000507
Výrobce:
Dr-Schutz
Dostupnost:
skladem
Hmotnost:
5.1 kg

POPIS PRODUKTU:
Čistící  a  ošetřovací  prostředek  na  bázi  mýdla  pro  pravidelné  čištění  a  ošetřování  olejovaných  a  voskovaných dřevěných  nebo  korkových  podlah.  Vysoká  čistící  účinnost  při  šetrné  pH -hodnotě.  Tyto  vlastnosti  zaručují minimální nebezpečí barevných změn i u dřevin citlivých na alkálie (např. dub). Působí antistaticky.

OBLASTI POUŽITÍ:
Výrobně i ručně olejované/voskované dřevěné a korkové podlahy.

POUŽITÍ:
Mýdlo na dřevo  rozřeďte v poměru 1:100  –  1:200 (50-100 ml na 10 litrů vody)  a podlahu tímto roztokem zavlhka vytřete.  Zbytkovou  vlhkost  nechte  zaschnout.  Podlaha  bude  jedním  pracovním  postupem  vyčištěna  a  ošetřena. Pravidelné  leštění  vede  ke  zvýšení  odolnosti  ochranného  filmu  a  doporučuje  se  zejména  v silněji  zatěžovaných prostorách.

Upozornění:  Přírodní produkty dřevo a korek nesmí být delší dobu mokré nebo vlhké, protože přijímají vlhkost a mohlo by dojít  k jejich deformaci (bobtnání).  Vytírání  proto  provádějte  dobře  vyždímaným  hadrem,   aby  se netvořily "loužičky". Opakované předávkování  Mýdla na dřevo  nebo vnos vlhkosti může na ošetřených plochách vést ke zvýšení hladkosti povrchu a tím ke snížení protiskluznosti povrchu.

SPOTŘEBA:
Běžné čištění: cca 0,2 litru na 100 m2

 

 



Doporučujeme



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý