//
776 740 029

Dr.Schutz Baygard ochrana koberce 5l

Dr.Schutz Baygard ochrana koberce 5l


detail kliknutím
Cena balení :
4 029 Kč
Cena balení bez DPH :
3 330 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
1505000507
Výrobce:
Dr-Schutz
Dostupnost:
do týdne
Hmotnost:
5.1 kg

POPIS PRODUKTU:
Protišpinivá dlouhodobá ochrana textilních podlahovin. Obalí vlákno neviditelným ochranným filmem. Nečistota se nezachytí na vlákně a může být účinně vysáta. Výsledkem je čistý, barevně jasný, nezašedlý koberec. Baygard stabilizuje vlákno a podpoří jeho přirozenou regeneraci. Deformacím a zplstnatění vlákna na kobercích bude tímto zamezeno, sešlapání a vytváření vychozených cestiček omezeno. Při mokrém čištění hustého a vysokého vlákna je zamezeno tvoření tzv. „efektu beránčí kůže“. Výsledkem je jasná struktura a vzor koberce a dlouholetá ochrana před šednutím a plstnatěním. Baygard zůstává stálý při vysávání prachu a při mechanickém zatížení (např. ochození) až do 3 let. Baygard udržuje textilní tapety a potahy stěn čisté a snadno se udržující. Prakticky žádné ušpinění textilních tapet a potahů stěn vlivem pohybu vzduchu, obzvláště v okolí klimatizace a topení.

OBLASTI POUŽITÍ:
Textilní podlahoviny, potahy stěn a textilní tapety ze všech běžných vláken jako polyamid, polyacryl, polypropylen, polyester, vlna, bavlna a jejich směsí. Použitelný také na dekorativní omítku.

POUŽITÍ:
Baygard nastříkejte rovnoměrně do kříže na čistý koberec. Znečištěné koberce před aplikací Baygard důkladně vysajte výkonným kartáčovým vysavačem a následně vyčistěte extrakční mokrou metodou a přípravkem Koncentrát na koberce. Optimálního obalení vlákna dosáhnete tehdy, když Baygard aplikujete na ještě vlhkou kobercovou plochu a vmasírujete jej lehce do koberce pomocí měkkého kartáče nebo válcovým kartáčovým strojem. Po zaschnutí je koberec pochozí. Upozornění: Během práce a po jejím dokončení se postarejte o dobré větrání prostoru. Nevdechujte sprejovou mlhu. Baygard nesmí být smíchán s jiným čistícím prostředkem. Při použití do tlakové sprejovací nádoby je možné produkt zředit v koncentraci 1:3 s vodou.

SPOTŘEBA: cca 25 ml/m2 (ruční sprejová lahev).

Video: Ukázku práce s produkty Baygard si můžete pustit zde.



Podobné zboží Čistící prostředky : Koberce syntetické a přírodní : Impregnace

RZ 460 Faserschutz 500 ml

kód 65790

cena 502 Kč

Dr.Schutz Fleckschutz 400 ml

kód 1601040007

cena 485 Kč

Dr.Schutz Baygard ochrana koberce 500 ml

kód 1505050007

cena 463 Kč

Dr.Schutz Antistatikum R 400ml

kód 1401040007

cena 436 Kč



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Dne 3.5.2024 kamenná prodejna z technických důvodů uzavřena. Děkujeme za pochopení Tým Parkety Veselý